
Tarımsal üretimde verim ve kaliteyi arttırarak toprak, bitki ve su kaynaklarını korumak amacıyla,
tarım  sektöründe  üretimde  bulunanların  eğitilmelerine  yönelik  olarak  Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından konusunda
uzman akademisyenler ve araştırmacıların katkılarıyla dijital tarımsal eğitim dokümanları hazırlanmıştır.
Buna göre; Çilek E-Çalıştayı, Antalya'nın Yenilebilir  İçilebilir Otları, Muzun Dünü, Bugünü ve
Yarını kitapları ile Yem Bitkileri, Zeytin Mektebi, Aronya, Narenciye Eğitim Günleri, Şeftali, Patates,
Avokado  Yetiştiriciliği,  Topraklı  ve  Topraksız  Blueberry  Yetiştiriciliği,  Kümes  Hayvanlarının
Beslenmesi, Salep Yetiştiriciliği Eğitimi, Süt Akademisi Eğitimi, Sebze Islah Akademisi, Tropik Meyve
Yetiştiriciliği,  Tıbbi  ve  Aromatik Bitkilerin  Tarımının  Temel  İlkeleri, Bitki  Hastalık  ve  Zararlıları ile
Biyolojik Mücadele, Topraksız  ve Topraklı Çilek Yetiştiriciliğinin Prensipleri, Bağcılık Eğitimi, Mavi
Tarım Eğitimi, Hayvan Barınaklarında Planlama  İlkeleri, Uzaktan Algılama Akademisi, Bitki Besleme
ve Organik Gübreleme, Tarımda Markalaşma ve Coğrafi İşaretler, Arıların Gizemli Dünyası, Bal Arısı ve
Ürünleri,  İklim  Değişikliği  Akademisi,  Hassas  Tarım  Akademisi,  Seralarda  Planlama  ve  Otomasyon,
Örtü altı Domates Yetiştiriciliği ve Seralarda Çevre Kontrolü Ders Notlarının yer aldığı 15.000 sayfayı
aşkın  ve  yeni  yayınlarla  sürekli  olarak  güncellenen  içerikler https://antalya.tarimorman.gov.tr/Duyuru/429/Yayinlarimiz adresinden  ücretsiz  ve  şifresiz  olarak
indirilebilir.